.

Разработка платного шаблона Joomla

Gozdni selfness na turistični borzi FITUR prejel prvo mednarodno nagrado za najboljši turistični produkt s področja narave

OBJAVLJENO 27. 01. 2016

V okviru ene izmed največjih mednarodnih turističnih borz - FITUR v Madridu, ki se je odvijala med 20. in 24. januarjem, je potekalo tudi tekmovanje za najboljše turistične produkte. Na natečaju za Best Active Tourism Product je v kategoriji International Nature slavil Gozdni selfness.

Turistični produkt zasnovan znotraj LTO Laufar Cerkno, je na nacionalnem nivoju prejel že dve nagradi za inovativnost – Snovalec 2014 in Finalist Sejalec 2015, z inovativnim programom in čudovito naravo v kateri se le-ta odvija, pa je uspel prepričati tudi špansko strokovno komisijo in širšo javnost.

Sproščujoče gozdno doživetje ponuja edinstveno izkušnjo velnesa v zavetju cerkljanskih gozdov s strokovnim vodenjem in uporabo avtentičnih naravnih ter lokalnih virov. Udeležencem omogoča kombinacijo fizične aktivnosti, sprostitve, kulinaričnega razvajanja, vaje za osebnostno rast itd., v čudovitem naravnem okolju, ki obdaja Cerkno.

FITUR

Naši partnerji

Partnerji, ki nam pomagajo pri izvedbi projekta. Hvala!

 

kamala newbliss newbliss1 newwellness new

Kontakt

Pokličite nas, pišite nam. Stopite v stik z nami.

LTO Laufar Cerkno
Močnikova ul. 2, 5282 Cerkno 
+386 (0)51 378 415
info@gozdni-selfness.si