.

Разработка платного шаблона Joomla

Gozdni selfness uvrščen v sam vrh slovenskih turističnih inovacij

OBJAVLJENO 15. 10. 2015
There is no translation available.

V ponedeljek, 12. oktobra, je v sklopu Dnevov slovenskega turizma, osrednjega strokovnega dogodka v turizmu, ki ga vsako leto organizira Slovenska turistična organizacija, potekala tudi podelitev priznanj za inovativnost v turizmu, Sejalec 2015.

Strokovna komisija natečaja Sejalec v sestavi predstavnikov Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo, Slovenske turistične organizacije, akademije in turističnega gospodarstva, je med dvajsetimi že uveljavljenimi turističnimi inovacijami, najprej izbrala šest polfinalistov, med katerimi je bil tudi cerkljanski Gozdni selfness.

Inovativno gozdno doživetje, ki je bilo v lanskem letu nagrajeno s priznanjem Snovalec za najbolj inovativno turistično idejo, je v dobrem letu dni navdušil tako obiskovalce, turistične agente, številne medije, nenazadnje pa tudi strokovno javnost.

Poleg čudovitih cerkljanskih gozdov in ostalih naravnih lepot, so v program na različne načine vključeni naravni materiali oz. lokalni viri, razvoj in kakovost programa pa temelji tudi na vpetosti v lokalno okolje, kulturo in tradicijo.

To je prepoznala tudi strokovna komisija, ki je po izvedenih terenskih obiskih pri polfinalistih razglasila tri finaliste, med katerimi sta bila poleg Gozdnega selfnessa, še en lanskoletni Snovalec - Garden Village Bled ter Posestvo Trnulja.

Na Dnevih slovenskega turizma pa so trije najbolj inovativni turistični produkti v slovenskem turizmu slavnostno prejeli priznanja in pripadajoče nazive. Gozdni selfness se je tako z nazivom Finalist Sejalec 2015 postavil ob bok zmagovalcu Garden Village Bled ter drugemu finalistu Posestvu Trnulji. Nagrajenci bodo deležni nadaljnje podpore in vključevanja v promocijske aktivnosti Slovenske turistične organizacije.

Our partners

Our partners who help us to execute the project. Thanks!

 

kamala newbliss newbliss1 newwellness new

Contact

Feel free to contact us.

LTO Laufar Cerkno
Močnikova ul. 2, SI-5282 Cerkno 
+386 (0)51 378 415
info@gozdni-selfness.si