.

Разработка платного шаблона Joomla

Gozdni selfness na turistični borzi FITUR prejel prvo mednarodno nagrado za najboljši turistični produkt s področja narave

OBJAVLJENO 27. 01. 2016
There is no translation available.

V okviru ene izmed največjih mednarodnih turističnih borz - FITUR v Madridu, ki se je odvijala med 20. in 24. januarjem, je potekalo tudi tekmovanje za najboljše turistične produkte. Na natečaju za Best Active Tourism Product je v kategoriji International Nature slavil Gozdni selfness.

Turistični produkt zasnovan znotraj LTO Laufar Cerkno, je na nacionalnem nivoju prejel že dve nagradi za inovativnost – Snovalec 2014 in Finalist Sejalec 2015, z inovativnim programom in čudovito naravo v kateri se le-ta odvija, pa je uspel prepričati tudi špansko strokovno komisijo in širšo javnost.

Sproščujoče gozdno doživetje ponuja edinstveno izkušnjo velnesa v zavetju cerkljanskih gozdov s strokovnim vodenjem in uporabo avtentičnih naravnih ter lokalnih virov. Udeležencem omogoča kombinacijo fizične aktivnosti, sprostitve, kulinaričnega razvajanja, vaje za osebnostno rast itd., v čudovitem naravnem okolju, ki obdaja Cerkno.

FITUR

Our partners

Our partners who help us to execute the project. Thanks!

 

kamala newbliss newbliss1 newwellness new

Contact

Feel free to contact us.

LTO Laufar Cerkno
Močnikova ul. 2, SI-5282 Cerkno 
+386 (0)51 378 415
info@gozdni-selfness.si