.

Разработка платного шаблона Joomla

Zunanji sodelavci

K sodelovanju smo povabili zunanje strokovnjake s področij meditacije, osebnostne rasti, zdrave prehrane, refleksoterapije, ter tako poskrbeli, da bodo udeleženci našega programa v najboljših rokah. 

S strokovnimi pristopi implementiranimi v naravno okolje bodo naši sodelavci poskrbeli za: 

  • vzpostavitev in krepitev ravnovesja telesa, uma in duha;
  • izboljšanje pretoka življenjske energije in bolj učinkovito spopadanje z vsakodnevnim stresom;
  • združevanje zdravilnih učinkov narave z odkrivanjem lastne identitete;
  • predstavitev uporabnih tehnik, ki v življenje dolgoročno vnašajo pozitivno spremembo.

 

Katarina Čuk – meditacija in osebnostna rast

Katarina je iskrena ljubiteljica narave, avtorica in certificirana voditeljica meditacij Full Bliss Si, ki jih dopolnjuje z vizualizacijo, lahkimi telesnimi, energetskimi in dihalnimi vajami ter afirmacijami in jih izvaja ob prijetnih zvokih narave. To je učinkovita kombinacija, ki se nam pomaga globinsko sprostiti in odpočiti, umiriti um, izboljšati koncentracijo, odpraviti stres in tesnobo, si obnoviti energijo, raziskati svojo pravo naravo, se povezati s samim seboj in s svetom na globlji ravni, povečati razumevanje življenjskih situacij in spoznati rešitve zanje, živeti bolj zavestno, razviti pozitivno naravnanost in se podpreti pri doseganju ciljev. Poleg vseh teh pozitivnih učinkov za človeka pa meditacija v naravi pripomore tudi k večjemu zavedanju pomembnosti skrbi za okolje in življenja v sožitju z naravo, o čemer Katarina veliko piše in uči. Je avtorica knjige Naša brezčasna narava. Narava zdravi nas. Mi zdravimo naravo.

 

Kamala – kulinarično razvajanje, refleksoterapija

Kamala je ustvarjalna umetnica kuhanja, life friendly chef in voditeljica idejnih kulinaričnih delavnic in zabavno-kuharskih oddaj Okusite svoje sanje s Kamalo na YouTube, ki nas v kuhinji naučijo razmišljati ustvarjalno, zaupati svojemu občutku in iz sestavin, ki jih imamo, narediti največ, kar lahko. Z občutkom ustvarja vedno nove okuse, recepte in umetniške dekoracije jedi. V njeni kreativni kuhinji ne gre le za hrano, temveč za slog življenja, za osebnostno rast in za zabavo. Iz nje črpa tudi navdih za pisanje, kjer svoje bogate izkušnje iz situacij v kuhinji povezuje z življenjskimi. Pravi, da so načela uspeha povsod enaka in da nas kuhinja lahko nauči razmišljati. Njene life friendly jedi KamAlaCard temeljijo na lokalni zelenjavi in sadju, domišljiji, prepletanju sodobnega s tradicionalnim in polnih okusih. Kamala pa svojih spretnih prstov ne uporablja le v kulinariki, temveč tudi pri refleksoterapiji, saj je certificirana refleksoterapevtka, ki se lahko pohvali tudi s certifikatom iz kitajske medicinske masaže Tuina.

Naši partnerji

Partnerji, ki nam pomagajo pri izvedbi projekta. Hvala!

 

kamala newbliss newbliss1 newwellness new

Kontakt

Pokličite nas, pišite nam. Stopite v stik z nami.

LTO Laufar Cerkno
Močnikova ul. 2, 5282 Cerkno 
+386 (0)51 378 415
info@gozdni-selfness.si